Despre Wild Look - Canisa de West Highland White Terrier

Mă numesc Bogdan Buzatu, sunt medic veterinar şi iubesc câinii. De asemenea sunt şi proprietarul Canisei “Wild Look”, una dintre cele mai vechi canise de West Highland White Terrier din România.

Încă din copilărie am avut o mare pasiune pentru animale. Când eram copil am fost mereu înconjurat de câini, peşti şi păsări şi încet încet camera mea se transformase în zoo. În 2003 în viaţa mea a apărut o frumoasă femelă de husky - Crisia. Împreună am participat la primele expoziţii de frumuseţe din viaţa mea şi chiar de la primele participări am reuşit să obţinem rezultate excepţionale.

Canisa noastră a fost fondată în 2004 şi a fost înregistrată în Cartea de Origine Română de către Asociaţia Chinologică Română, membră a Federaţiei Chinologice Internaţionale (FCI).

Din 2004 m-am concentrat pe creşterea şi prezentarea rasei Westie şi am obţinut rezultate foarte bune printre care se numără titluri de Campion din ţări ca: Republica Moldova, Bulgaria, Muntenegru, San Marino, Cipru şi Turcia. În ultimii ani am exportat câteva exemplare în Suedia, Italia, Elveţia, Canada şi Tailanda şi o mare parte dintre aceştia au devenit deja campioni. În România am obţinut un număr semnificativ de titluri campion, câştigători de grupă şi titluri de Best in Show. De asemenea, am importat câini de la cele mai renumite canise din Europa şi am folosit pentru împerechere masculi valoroşi de top pentru a îmbunătăţi linia sanguină a Canisei Wild Look.

Aş vrea să vă mulţumesc pentru că ne vizitaţi site-ul şi vă invit să cunoaşteţi patrupezii noştri westilici în următoarele pagini şi în galeriile foto-video.